Deoarece crede că lucrurile mici, facute din suflet, pot avea un impact mare, în acest an, donațiile cumulate din suma de 3,5% din impozitul anual, Asociația Inimi deschise spre mânuțe întinse le redirecționează către victimele exploziei din scara blocului situat în Piața Avram Iancu din Carei, din data de 27 februarie, infomează asociația.

”Cei care au nevoie de un imprimat îl pot găsi la aprozarul de legume- fructe din centrul orașului, la Ramona Cura, începând cu data de 31 martie 2022”, se mai arată în anunțul Asociației Inimi deschise spre mânuțe întinse.
Formularul completat cu datele asociației poate fi descărcat de aici.
De asemenea, cei care doresc sa ajute prin donații, pot dona in contul asociatiei Asociației Inimi deschise spre mânuțe întinse, în contul RO66BTRLRONCRT0457746901, cu mențiunea pentru victimile exploziei.
În dimineața zilei de 27 februarie, în jurul orei 7.30, o explozie devastatoare a avut loc într-un apartament situat la etajul al patrulea într-o scară a blocului situat în Piața Avram Iancu din Carei, pe fondul unei acumulări de gaze. Unsprezece persoane au fost rănite, trei dintre ele fiind spitalizate în stare gravă. Toate trei au decedat ulterior la spital.
Explozia a provocat pagube enorme nu numai în blocul în care s-a produs, ci și în alte blocuri apropiate, fiind avariate și câteva autoturisme parcate în zonă.