În cursul zilei de azi, a decedat cea de-a treia victimă dintre cele trei rănite grav în urma exploziei din scara blocului situat în Piaţa Avram Iancu din Carei, care a avut loc în dimineaţa zilei de 27 februarie.

Este vorba de un bărbat în vârstă de 71 de ani, care locuia alături de soţia sa în apartamentul de la etajul al patrulea în care s-a declanşat deflagraţia.
Suferind arsuri grave, bărbatul a fost internat la Spitalul Judeţean Satu Mare. Peste câteva zile a fost transportat cu elicopterul SMURD Clinica de Arsuri Chirurgie Plastică din municipiul Timișoara. Aici a şi decedat.
Soţia bărbatului, care se afla şi ea în apartament, a decedat în data de 7 martie 2022. Având răni pe 80% din suprafața corpului, femeia a fost stabilizată într-o ambulanță care se afla în apropierea blocului și apoi a fost transportată de urgență la un spital din Oradea cu un elicopter. A decedat în spitalul din Oradea.
În data de 9 martie, a decedat la Spitalul Judeţean Satu Mare şi femeia locuia în apartamentul învecinat celui în care s-a declanşat deflagraţia, la etajul al patrulea. În urma exploziei, femeia a suferit răni grave în zona capului.
Portalul Opinie de Carei transmite sincere condoleanţe familiilor îndoliate.
În dimineața zilei de 27 februarie, în jurul orei 7.30, o explozie devastatoare a avut loc într-un apartament situat la etajul al patrulea într-o scară a blocului situat în Piața Avram Iancu din Carei, pe fondul unei acumulări de gaze. Unsprezece persoane au fost rănite, trei dintre ele fiind spitalizate în stare gravă. Toate trei au decedat ulterior la spital.
Explozia a provocat pagube enorme nu numai în blocul în care s-a produs, ci și în alte blocuri apropiate, fiind avariate și câteva autoturisme parcate în zonă.