Cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului,sărbătorită la 27 martie, reprezentanții Centrului de Promovare a Turismului Cultural au realizat o dublă expoziție de imagini: „Teatre de poveste”, respectiv „Mari personalități ale lumii teatrale”.

Expoziția „Teatre de poveste” cuprinde o selecție de imagini cu 15 teatre deosebite din întreaga lume, în care putem admira arhitectura unor edificii precum celebrul Burgtheater din Viena, Globe, Teatrul La Fenice sau Teatrul Manoel.
Expoziția „Mari personalități ale lumii teatrale” ne prezintă portretele a 25 de mari personalități ale lumii teatrale, teoreticieni, regizori, actori și pedagogi, dintre care amintim câteva nume: Peter Brook, Eugenio Barba, AndreiȘerban, Viola Spolin sau Jerzy Grotowski.
Expoziția va fi deschisă oficial luni, 28 martie 2022, de la ora 10.00, când se va da cititre mesajului din acest an, de Ziua Teatrului, transmis de regizorul american Peter Sellars, Fotografiile se găsesc în sala de conferințe a Castelului Károlyi și pot fi admirate în perioada 28 martie – 04 aprilie 2022.
Intrarea este liberă!