În Carei se toarnă un film regizat de către tânărul Berki Patrik, având în rolurile principale atât actori din Ungaria cât şi din Carei. Filmul este produs de către Dénes Christián.

Cel mai probabil, filmul intitulat „Ispita din adâncul pădurii” va debuta în cinematografe începând din anul 2023, anunţă producătorul şi regizorul.
Printre actorii filmului figurează actori cunoscuţi şi apreciaţi ca Nagyidai Gergő, Kosik Anita, Sebestyén Kátja, Balázs Andrea.
Actorii principali sunt: Kadar Virag, Botos Vivien, Szabó Kevin, Tripon Diana, Bereczki Bence, Dénes Christián
Filmul este realizat de GG Production, avându-i ca producător pe Dénes Christián și director de imagine pe Geiger Erik.
Scenariul a fost scris de tânărul careian Berki Patrik.
Această poveste o descrie pe studenta Olivia şi prietenii săi, care pornesc într-o aventură într-un loc legendar din Transilvania pentru a scăpa de oboselile anului scolar. Prima zi este perfectă, primesc cheile de la casa închiriată, după care încep o serie de evenimente înfricoșătoare. Mai târziu, ei află despre o legendă care dezvăluie că o fată (Louisa a fost violată de repetate rânduri de tatăl său (bântuit de un demon), care la urmă și-ar fi ucis şi măcelărit toată familia. Sufletul fetei nu se poate odihni după moarte şi bântuie prin casă. Olivia împreună cu prietenii iau legătură cu un medium şi vor începe imediat ceremonia de exorcizare care se încheie cu succes, însă lasă o amprentă adâncă în sufletul supravieţuitorilor.
„Îmi place foarte mult să filmez, sunt recunoscător lui Dumnezeu pentru că m-a îndreptat în această direcție, îmi place foarte mult cea ce fac, deşi a regiza un film este mult mai complex decât a interpreta un rol. Mi-a făcut plăcere să colaborez cu actorii, ne-am împărțit reciproc ideile”, a declarat regizorul Berki Patrik.
„Pot să spun că m-am simţit fantastastic lucrând cu aceasta echipă, am ales oameni și actori minunați (GG Production), după părerea mea va fi un horror de calitate”, a declarat producătorul filmului, Dénes Christian.
Berki Patrik este un tânăr actor din Carei și interpret ale cărei melodii sunt relativ cunoscute în Ungaria, iar Dénes Christián tocmai și-a început cariera de producător, realizând și videoclipuri.