Laura Vereha şi Sebastian Secan de la „Călători în bascheţi” au fost invitaţi la un interviu în format podcast realizat de experimentata jurnalistă Lorena Buhnici. Ambii Călători în bascheţi au avut doar cuvinte frumoase despre Carei, devenind adevăraţi ambasadori ai acestuia.

Sebastian Secan şi-a descris oraşul natal drept unul „absolut superb”.
„Vom ajunge la Carei, la mine acasă, destul de mult anul acesta. E un oraş, nu că sunt eu de acolo, dar absolut superb, cu un castel în centrul oraşului, de poveste, cu un manej din secolul al XVII-lea, restaurat şi el. E în formă foarte bună castelul, a fost restaurat cu fonduri europene. Oraşul e mic, dar foarte frumos. E şi un ştrand cu apă termală absolut superb, cu baldachine făcute exact ca afară, gândit de către un român de origine germană”, a declarat Sebastian Secan, în principala sa intervenţie despre oraşul său natal.
Podcastul poate fi urmărit aici. Principala intervenţie a lui Sebastian Secan despre Carei poate fi ascultată de la minutul 52.43.
Blogul ”Călători în bascheți” este deținut de foștii jurnaliști de televiziune Laura Vereha și careianul Sebastian Secan. „Călător în bascheţi” este cel mai popular blog de turism din România.