Seri irlandeze la Timişoara cu careianul Deak Endre şi sătmăreanul Stike Molnar

Formaţia The Dockers, formată din careianul Deak Endre şi sătmăreanul Stike Molnar, au readus joi seara la Timişoara atmosfera tipică de pub irlandez, în cadrul unui concert extraordinar care a avut loc la Manufactura, relatează Press Alert.

The Dockers au mai susţinut câteva concerte în ultimii ani în Timişoara, printre apariţiile loc care s-au bucurat de un real succes numărându-se şi cele din deschiderea concertelor The Mahones şi The Rumjacks, mai arată Press Alert.



The Dockers vor concerta azi la You Go Pub din Timişoara, iar mâine în Old Place Pub din Satu Mare.
Trupa The Dockers a evoluat de numeroase ori şi în Carei, la localul Buffalo Bill Pub, recitalurile băieţilor fiind extrem de apreciate de public. De asemenea, formaţia The Dockers nu mai are nevoie de prezentare nici în municipiul Satu Mare.
„Nu e o trupă neapărat, cântăm, dansăm, bem şi ne facem cât mai mulţi prieteni… cam asta ne-am propus. Cântăm folk irlandez, tradiţional, o selecţie de piese cu care te poţi întâlni în orice pub din Irlanda”, au declarat muzicienii Deak Endre şi Stike Molnar pentru jurnaliştii de la Press Alert.