Careienii au primit înştiinţări prin RO-Alert prin intermediul cărora sunt îndemnaţi să îşi închidă ferestrele din cauza fumului toxic degajat în urma incendiului de la hala unei firme situate pe terenul fostei fabrici de cânepă.

„Incendiu major produs în localitatea dumneavoastră cu degajări mari de fum toxic. Închideţi ferestrele. Eliberaţi căile de comunicaţii pentru a facilita accesul structurilor de intervenţie. Accesaţi canalele media şi aplicaţiile din mediul online ale DSU şi IGSU pentru mai multe informaţii şi actualizări despre eveniment”, se arată în mesajul transmis careienilor prin RO-Alert.
Reamintim că un incendiu masiv a izbucnit în această după-amiază la o hală din parcul industrial amenajat pe terenul fostei fabrici de cânepă Carpic SA. Norii de fum se văd de la depărtare.
La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri şi de poliţişti.  În acest moment, 3 ofițeri și 26 de subofițeri intervin cu 6 autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru lichidarea incendiului, izbucnit la un operator economic din municipiul Carei