În această seară a decedat a doua dintre cele trei victime rănite grav în urma exploziei din scara blocului situat în Piaţa Avram Iancu din Carei, care a avut loc în dimineaţa zilei de 28 februarie.

Femeia care a decedat în această seară la Spitalul Judeţean Satu Mare locuia în apartamentul învecinat celui în care s-a declanşat deflagraţia, la etajul al patrulea. În urma exploziei, femeia a suferit răni grave în zona capului.
A fost transportată imediat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare. După câtvea zile, starea părea că i se ameliorează, însă s-a înrăutăţit brusc ieri. În această seară a survenit decesul.
Alaltăieri a decedat femeia care locuia în apartamentul în care s-a produs explozia. Având răni pe 80% din suprafața corpului, femeia a fost stabilizată într-o ambulanță care se afla în apropierea blocului și apoi a fost transportată de urgență la un spital din Oradea cu un elicopter.
Soțul femeii, care se afla și el în apartament în momentul deflagrației, este spitalizat în stare gravă. Bărbatul, în vârstă de 71 de ani, a fost transportat miercurea trecută, cu elicopterul SMURD, de la Spitalul Județean Satu Mare la Clinica de Arsuri Chirurgie Plastică din municipiul Timișoara.
Portalul Opinie de Carei transmite sincere condoleanţe familiilor îndoliate!
Reamintim că în dimineața zilei de 28 februarie, în jurul orei 7.30, o explozie devastatoare a avut loc într-un apartament situat la etajul al patrulea dintr-un bloc situat în Piața Avram Iancu din Carei. Unsprezece persoane au fost rănite, trei dintre ele fiind spitalizate în stare gravă. Explozia a provocat pagube enorme nu numai în blocul în care s-a produs, ci și în alte blocuri apropiate, fiind avariate și câteva autoturisme parcate în zonă.