Unul dintre careienii răniți în explozia petrecută duminciă dimineaţă a fost transportat de la Spitalul Judeţean Satu Mare la o clinică de arşi din Timișoara. Transferul pacientului s-a făcut cu elicopterul SMURD.
Un bărbat în vârstă de 71 de ani, victimă a exploziei de la Carei, a fost transportat astăzi, cu elicopterul SMURD, la Clinica de Arsuri Chirurgie Plastică din municipiul Timișoara.
Este vorba de bărbatul în a cărui apartament s-a declanşat explozia. Soţia acestuia a fost transportată duminică la un spital din Oradea, cu arsuri pe 80% din suprafaţa corpului. Transferul s-a făcut cu ajutorul unui elicopter SMURD care a aterizat în centrul Careiului.
Reamintim că duminică dimineață, în jurul orei 7.30, o explozie devastatoare a avut loc într-un apartament situat la etajul al patrulea dintr-un bloc situat în Piața Avram Iancu din Carei. Unsprezece persoane au fost rănite, trei dintre ele fiind spitalizate în stare gravă. Explozia a provocat pagube enorme nu numai în blocul în care s-a produs, ci și în alte blocuri apropiate, fiind avariate și 14 autoturisme parcate în zonă.

Foto: Arhivă