Incredibil. Careian lăsat fără butelia din bucătărie în timp ce era dus cu ambulanța la spital

Un redivist careian a fructificat imediat oportunitatea de fura. Acesta a observat că un bărbat din Carei este dus cu ambulanța la spital. Fără să stea pe gânduri, a intrat în locuința acestuia și i-a furat o butelie de aragaz. Hoțul a fost identificat pe baza imaginilor suprinse de camerele publice de supraveghere.

Hoțul, dat de gol de camerele de supraveghere
Victima s-a întors acasă de la spital a doua zi, a constatat că cineva i-a furat butelia și a anunțat imediat poliția.




Vizionând imaginile înregistrate de camerele publice de supraveghere montate în zona în care locuia victima, polițiștii l-au identificat și recunoscut pe recidivst care se deplasa, având asupra și transportând-o pe umăr, o butelie de culoare roșie.
Justificarea recidivistului: ”Avea nevoie de bani”
Recidivistul le-a povestit judecătorilor că a observat că victima este dusă la spital cu ambulanța și ”având nevoie de bani, a intrat în locuința acestuia, ușa de la intrare fiind deschisă larg. Din interior a furat o butelie de aragaz, pe care a desfăcut-o de la furtun, și a ieșit din locuință. Butelia a vândut-o unei femei”. Hoțul a primit 60 de lei pentru butelia furată.
Hoțul a fost condamnat, victima a decedat
Hoțul a fost trimis în judecată pentru furt calificat. Acesta tocmai își executa o pedeapsă de trei ani cu suspendare, fiind comndamnat de Judecătoria Satu Mare pentru săvârșirea a trei furturi. La finalul anului trecut, Judecătoria Carei la un an de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Din păcate, victima nu a mai apucat să-și recupereze butelia întrucât a decedat de-a lungul procesului, care a durat mai bine de un an.