Echipa de juniori A1 a CSM Victoria Carei a obţinut două egaluri în meciurile de pregătire pe care le-a disputat vineri, pe teren propriu, cu SCM Zalău, respectiv azi cu Luceafărul Oradea U19, pe terenul sintetic din Paleu.

Partida de vineri, cu Luceafărul Oradea, s-a încheiat cu scorul de 1-1, golul careienilor fiind înscris de Horvath.
La meciul cu Luceafărul Oradea, la finalul celor 90 de minute jucate, scorul a fost de 5-3 pentru careieni. Apoi, s-a mai jucat încă o repriză de 40 de minute, scorul final fiind de 5-5. Pentru CSM Victoria Carei au înscris Horvath (2), Negrean ,Veszpremi şi Szenasi.
„Am avut două meciuri de pregătire foarte reușite, în care am reuşit să vedem jucătorii la treabă. Am jucat contra unor adversari buni, în special în partida de azi. Următorul meci îl vom avea duminica viitoare, pe teren propriu, împotriva celor de la Baia Mare U19”, a declarat antrenorul juniorilor careieni, Ervin Kinczel.
Lotul CSM Victoria Carei: Meneşi Alex, Bârle Teodor, Mihalca Victor, Petru Sebastian, Răzvan Negrean, Szenasi Mark, Benze Devon (cpt.), Paul Ciobâncan, Horvath David, Mezei Daniel. Pe parcursul partidelor, au mai evoluat: Cărbunar Ionuţ, Kevin Farte, Martin Veszpremi, Piczok Sebastian, Villi Bence.
Antrenor: Ervin Kinczel.