Asociația careiană Inimi Deschise spre Mânuțe Întinse a demarat o strângere de fonduri pentru a-l ajuta pe Mihăiță, un copilaș de trei ani, din Scărișoara Nouă. Micuțul are nevoie de un aparat auditiv, care costă 8.000 de lei, dar pe care familia nu și-l poate permite.

Mihăiță, un băiețel de trei ani, din localitatea Scărișoara Nouă, are nevoie de noi TOȚI. Din păcate, a fost diagnosticat cu ”HIPOACUZIE SENSORIALĂ BILATERALĂ PROFUNDĂ”. Pentru a se putea bucura de o viață normală are nevoie acum de un aparat auditiv în valoare de 8.000 de lei.
Mihăiță are un frățior de nouă ani și o surioară de un an și jumătate. Mama se ocupă de creșterea lor, iar tatăl lucrează cu ziua pentru a asigura familiei cele necesare, singurul lor venit stabil fiind alocația copiilor. Doar împreună vom reuși să ajutăm acest copilaș. Contează fiecare leu, fiecare euro.
Împreună, îl putem ajuta pe Mihăiță să se bucure de o viață normală. Cei care doresc să doneze o pot face în contul Asociației Inimi Deschise spre Mânuțe Întinse: RO66BTRLRONCRT0457746901.
Chiar dacă nu puteți dona, îl puteți ajuta pe Mihăiță cu o simplă distribuire, astfel încât cazul său să ajungă la cunoștința a cât mai multor persoane.