Polițiștii din cadrul Poliției oraș Tășnad au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Cehal.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr, de 18 ani, din Cehal, aflat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un stâlp electric, ajungând ulterior într-un șanț.
În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui tânăr, de 17 ani, din Cehal, pasager în autoturism, care a fost transportat la spital pentru a i se acorda îngrijirile medicale necesare.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Totodată, acestuia i s-au prelevat mostre biologice, în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.
Ca urmare a verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul aflat la volanul autoturismului nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar autoturismul pe care îl conducea nu este înmatriculat.
Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.