Actualul manager interimar dr. Ciprian Dragoș a câștigat concursul pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Municipal Carei. Acesta a obținut nota finală de 8,38.

La concursul pentru funcția de manager s-au înscris doi candidați. Celălalt candidat a fost a fost repins pe motiv că „documentele depuse la dosar nu atestă vechimea de cel puţin cinci ani în posturi cu studii universitare de lungă durată în specialitatea studiilor, conform actelor depuse la dosar”.
În cadrul proiectului său de management, dr. Ciprian Dragoș a făcut o radiografie realistă a situației de la Spitalul Municipal Carei, cu plusurile și minusurile de rigoare, și a formulat o listă lungă de obiective ambițioase, enumerând și mijloacele de realizare a acestora.
Funcţia de manager al Spitalului Municipal Carei a devenit vacantă din luna iulie a anului trecut, când fostul manager dr. Elisabeta Raț a intrat în pensie. Dr. Elisabeta Raț a ocupat funcția de manager al Spitalului Municipal Carei din anul 2014.
Prin dispoziție primarului Eugen Kovacs, funcția de manager a fost ocupată interimar din luna iulie a anului trecut de către dr. Ciprian Dragoș, medicul șef al Secției Chirurgie. După expirarea celor șase luni de interimat, a fost organizat concursul pentru ocuparea definitivă a postului.