Careiul va avea o nouă bază sportivă modernă, realizată prin intermediul Companiei Naționale de Investiții, a anunțat primarul Eugen Kovacs în cadrul ședinței de ieri a Consiliului Local.Baza sportivă va cuprinde un teren de fotbal de dimensiuni normale cu gazon sintetic, nocturnă, tribună cu o capacitate de 500 de locuri, un teren de sport de dimensiuni mai mici, cu tartan, plus o clădire administrativă și o parcare, a declarat primarul Eugen Kovacs.
Valoarea investiției este de 10,5 milioane lei. Noua bază sportivă modernă va fi amplasată pe strada Tireamului.
Primăria Carei s-a înscris în programul privind construcția de baze sportive derulat de Compania Națională de Investiții, solicitarea a fost avizată favorabil de Federația Română de Fotbal (FRF) și a obținut aprobarea necesară.
Săptămâna trecută, Ministerul Dezvoltării a anunțat că a aprobat construcția unei creșe de mici dimensiuni în Carei, pe strada Tireamului, în cadrul Programului național de construcție de creșe. Valoarea investiției este de 12,249 milioane lei și va fi realizată tot prin intermediul Companiei Naționale de Investiții. Creșa va avea o capacitate de 40 de locuri.