După ce a câștigat prin concurs funcția de director al Clubului Sportiv Municipal Carei, Tabi Zsolt și-a înaintat demisia din cadrul Consiliului Local Carei.

În ședința de azi, Consiliul Local Carei va constata încetarea de drept a mandatului lui Tabi Zsolt, ca urmare a demisiei acestuia.
”Motivul demisiei mele este faptul că, din data de 15 ianuarie 2022, sunt angajatul Clubului Sportiv Municipal Carei în funcția de director și, conform legislației, noul meu statut prezintă incompatibilitate și conflict de interese”, se arată în demisia înregistrată de Tabi Zsolt în 25 ianuarie 2022.
Tabi Zsolt a fost jucător la Victoria Carei. Prima sa legitimare ca fotbalist la juniorii Victoriei a avut-o în 1978 la 10 ani. La 18 ani, a jucat la echipa de seniori timp de nouă ani, după care s-a dedicat antrenoratului, în paralel fiind și jucător. Posedă licența UEFA A în antrenorat și dispune de experiență în domeniul conducerii unei asociații sportive fiind președinte câțiva ani la Fink Fenster Petresti, echipă cu care a promovat în Liga 3.
Ulterior, în cadrul FC Kinder Carei, împreună cu colegii săi, a dezvoltat fotbalul la copii și juniori. Cu juniorii A1, în ultimii șase ani, a reprezentat județul Satu Mare la fazele zonale, reușind să-și adjudece titlul campionii județeni și interjudețeni la această categorie.
La alegerile locale din 2020, Tabi Zsolt a devenit ales local candidând pe lista de candidați ai UDMR la Consiliul Local Carei.