Două persoane s-au înscris la concursul organizat pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Municipal Carei. Termenul de depunere a dosarelor a expirat ieri.

Până în data de 3 februarie 2021, comisia de concurs trebuie să verifice dosarele depuse pentru a stabili dacă acestea sunt complete. În data de 10 februarie, candidații admiși își vor susține proiectele de management.
Afișarea rezultatelor se va face în data de 11 februarie 2022. Soluționarea eventualelor contestații trebuie realizată până în data de 14 februarie, urmând ca în 15 februarie să fie afișate rezultatele finale ale concursului.
Funcţia de manager al Spitalului Municipal Carei a devenit vacantă din luna iulie a anului trecut, când fostul manager dr. Elisabeta Raț a intrat în pensie. Dr. Elisabeta Raț a ocupat funcția de manager al Spitalului Municipal Carei din anul 2014.
Prin dispoziție primarului Eugen Kovacs, funcția de manager a fost ocupată interimar din luna iulie a anului trecut de către dr. Dragoș Ciprian, medicul șef al Secției Chirurgie. După expirarea celor șase luni de interimat, a fost organizat concursul pentru ocuparea definitivă a postului.