Careienii Szilagyi Akos și Somogyi Milan au fost selectați în prima echipă U 10 a Academiei de Fotbal Debrecen la Cupa Legendelor, competiție găzduită și organizată în cursul zilei de ieri de respectiva academie.

Szilagyi Akos și Somogyi Milan sunt legitimați ai Centrului de copii și juniori ai CSM Victoria Carei, fiind născuți în 2012. Cei doi participă săptămânal la antrenamentele academiei din Debrecen, împreună cu un alt jucător din Carei, Gergely Mark.
”Sunt jucători foarte harnici. Nu lipsesc de la antrenamente, dau totul în teren. Fotbalul pentru ei este mai mult decât o pasiune. Urmează să ducem și alți copii la antrenamentele de parteneriat din Debrecen, care vor începe din februarie”, a declarat antrenorul grupei U 10 a Centrului de copii și juniori ai CSM Victoria Carei, Gindele Gergely.
”În weekend ne ducem la un turneu internațional la Kisvarda și vor urma alte turnee, atât în țară dar și dincolo de graniță la care vom participa în viitorul apropiat”, a adăugat antrenorul careian Gindele Gergely.
Centrul de copii și juniori ai CSM Victoria Carei al CSM Victoria Carei a încheiat anul trecut un parteneriat de colaborare cu Academia de Fotbal din Debrecen.