Pe fondul restricţiilor impuse din cauza pandemiei de COVID-19, în ultimii doi ani, piaţa agro-alimentară din Carei a început să fie frecventată de tot mai puţină lume. Pentru a-şi putea vinde produsele, producătorii din zonă s-au adaptat şi au început să îşi promoveze oferta online.

Unii pe cont propriu, alţii în cadrul grupului “Sprijinim producătorii din zona Careiului”, înfiinţat de portalul Opinie de Carei.
O parte din producători au intuit imediat avantajele unui asemenea grup, în cadrul căruia pot să îşi găsească mult mai uşor clienţi pentru marfa lor. Unii dintre ei au început chiar să livreze la domiciliul clienţilor în cazul în care aceştia comandă cantităţi mai mari. Tot în cadrul grupului, careienii care caută anumite produse îşi pot plasa anunţurile, fiind contactaţi de producătorii care le au la vânzare.Grupul “Sprijinim producătorii din zona Careiului” are până în prezent aproape 5.000 de membri, care sunt notificaţi automat despre postările producătorilor. De la înfiinţare, au fost postate mii de oferte din partea producătorilor locali. Dacă nu sunteţi încă membru al acestui grup, vă puteţi înscrie chiar acum, cu un simplu click aici. Dac[ sunteţi deja membru, puteţi să îl recomandaţi prietenilor şi cunoscuţilor dumneavoastră.
Portalul Opinie de Carei mulţumeşte tuturor celor care promovează acest grup, respectiv postările producătorilor locali înscrişi. Prin astfel de acţiuni, putem să-i ajutăm pe producătorii în cauză să supravieţuiască, cumpărându-le produsele, care sunt mult mai gustoase şi mult mai sănătoase decât cele de pe rafturile supermarketurilor.