Şi în acest an, Clubul fotografic Vasile Vénig László” vă pregătește multe surprize! Vor fi o serie de evenimente, expoziții. Toate acestea vor debuta vineri, 14 ianuarie cu prima expoziție din acest an, informează Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

Delta dunarii

Fotografii din cadrul clubului foto careian „Vasile Vénig László” vor expune fotografii realizate primăvara anului trecut în Delta Dunării.
Vernisajul expoziției „Delta Dunării”, va avea loc vineri, 14 ianuarie 2022, de la ora 17.00, la Castelul Károlyi din municipiul Carei.
La 11 ianuarie este sărbătorită Ziua artei fotografice în România ( ziua a fost desemnată deoarece reprezintă data naşterii lui Carol Popp de Szathmary (1812-1887), recunoscut ca primul fotograf al României) Așadar, expoziția organizată de careieni se desfășoară sub patronajul Asociației Artiștilor fotografi din România și în cadrul Festivalului de fotografie Carol Popp de Szathmary organizat de Asociația EuroFotoArt din Oradea.
Vernisajul se va desfășura cu respectarea normelor sanitare în vigoare la data desfășurării evenimentului. Purtarea măștii și păstrarea distanței sunt obligatorii pe toată durata evenimentului!