În weekend, două grupe ale Centrului de copii şi juniori al CSM Victoria Carei vor participa la un turneu internațional la Debrecen, intitulat Mikulas Kupa, care va dura două zile.

victoria copii1
Grupa 2013 condusă de Tabi Zsolt va avea ca adversari de grupă următoarele echipe: LPS Oradea, Olasz Focisuli, Munkacevo din Ucraina, Bekescsaba, Hajduszoboszlo. Grupa 2012-antrenată de Gindele Gergely, se va duela în grupe cu echipele: Târgu Mureș, LPS Oradea, Nyiregyhaza, Ujbuda. Meciurile se for desfășura în săli de sport pentru cei din 2013, iar pt cei din 2012 pe suprafață de sintetic de la Academia de fotbal din Debrecen (DVSC). Mai multe detalii găsiți pe pagina http://www.olaszfocisuli.hu.
„Înafara antrenamentelor de parteneriat cu cei de la DVSC, trei băieți de la CSM Victori Carei sunt invitați săptămânal o dată să participe la antrenamentele primei echipe din categoria lor. Este vorba despre portarul Somogyi Milan și jucătorii de câmp Gergely Mark, respectiv Szilagyi Akos”, a declarat antrenorul Gindele Gergely.

victoria copii2