În etapa a opt a Ligii 4 Elite, seria B, CSM Victoria Carei a reuşit să facă ieri, în deplasare, un egal cu Schwaben Kalmandi Cămin. Gazdele au condus la pauză cu scorul de 2-0, însă careienii antrenaţi de Marius Botan au egalat în repriza secundă prin golurile înscrise de Daniel Feier (min.60) şi Raul Zbona (min.90).

marius botan2

„În primul rând, din punct de vedere sportiv, îmi pare rău că nu am reuşit să câştigăm. M-a deranjat foarte mult felul în care am început acest meci. Dacă până acum, în prima repriză, de fiecare dată am reuşit să ne creăm avantaj până la pauză şi să stăm mai liniştiţi în repriza secundă, la adăpostul rezultatului liniştitor, de data aceasta noi am fost echipa care a trebuit să alerge după egalare sau eventual victorie. Deşi până acum nu am amintit niciodată arbitrajul, acum, din păcate, trebuie să evidenţiez şi acest lucru, însă sub formă de reproş. A lăsat jocul foarte liber, nu a avut curajul să acorde cel puţin două cartonaşe rosii gazdelor, respectiv un penalty foarte clar pentru noi. A suflat finalul partidei înainte de a arata eventualele minute de prelungire, deşi pe teren, înafara tragerilor multiple de timp din partea gazdelor, nu s-a întâmplat nimic ce să opreasca jocul înainte de limită. În al doilea rând, de aici cred că au degenerat lucrurile şi din punct de vedere disciplinar. Îmi pare foarte rău de ceea ce s-a întâmplat, dar toată lumea trebuie să fie mai responsabilă de ceea ce spune şi ceea ce face. În ceea ce îi priveşte pe jucători, cu siguranţă pe unii dintre ei îi aşteaptă anumite sancţiuni disciplinare şi financiare. Ne pregătim pentru urmatorul meci împotriva celor de la Unirea Tăşnad, iar cu obţinerea unei victorii sper ca lucrurile să revină la normal”, a declarat antrenorul Victoriei Carei, Marius Botan.

Lotul Victoriei Carei: Florin Gorbe- Orosz Engelbert, Mihai Ghiarfaş, Sergiu Bârle, Kinczel Ervin, Bakai Balazs, Alex Vereş, Adrian Marinaş, Griszhaber Bogdan (cpt.), Rareş Nyilvan, Daniel Feier.
Rezerve: Eric Mitracica, Raul Zbona, Nagy Zoltan, Fischer Peter, Kern Raul, Claudiu Mihale.
Antrenor: Marius Botan.