În această dimineață, în jurul orei 09.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Carei au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident rutier, pe raza localității Marna Nouă.

accident marna1

În urma primelor verificări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 45 de ani, din Marna Nouă, aflându-se la volanul unui autoturism, ar fi pierdut controlul acestuia, intrând în coliziune cu un stâlp electric iar ulterior fiind proiectat într-un camion care se afla parcat pe marginea pârtii carosabile.
După producerea accidentului conducătorul auto a părăsit locul accidentului fiind identificat la scurt timp de polițiști. Acesta a fost transportat cu o ambulanță la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale și pentru recoltarea de probe biologice de sânge pentru stabilirea unei eventuale alcoolemii.
De asemenea, în urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că persoana de la volan avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.
În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, conducerea unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat și vătămare corporală din culpă.