În aproape șapte luni de funcționare, la centrul de vaccinare din Carei, amenajat în incinta sălii de sport a Liceului Tehnologic Iuliu Maniu, s-au imunizat până în prezent 17.986 de persoane, informează Primăria Carei.

centru vaccinare
Este vorba de careieni, locuitori ai comunelor limitrofe, locuitori din județul Satu Mare, respectiv din alte județe, dar și din străinătate. Circa jumătate dintre cei vaccinați sunt locuitori ai municipiului Carei. Până azi, 451 de persoane au fost imunizate aici cu cea de-a treia doză de vaccin.
Centrul de vaccinare amenajat în sala de sport a Liceului Tehnologic Iuliu Maniu este situat pe strada Iuliu Maniu nr.21. Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta în zilele de marți, joi, respectiv sâmbătă, între orele 8.00-20.00. În acest centru se folosește exclusiv serul Pfizer. Având în vedere numărul mare de solicitări, la vaccinare au prioritate cei care se programează pe platforma națională de vaccinare sau se programează telefonic la centru, la numerele de telefon 0722.648.075 sau 0747.177.480.
Ieri, incidența cumulată a cazurilor de COVID-19 la nivelul municipiului Carei a fost de 1,92 cazuri la mia de locuitori.