Campania #ZileLaCarei, prin care s-au oferit turiștilor o serie de beneficii şi gratuităţi, pentru o experiență specială și completă la Carei, se încheie în 15 septembrie 2021, anunţă Primăria Carei.

visit carei
Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural, (F.C.P.T.C.), cu suportul Primăriei Carei, în parteneriat cu instituţiile din oraş, dar şi cu unităţile din industria ospitalităţii, au derulat această campanie de gratuităţi #ZilelaCarei, pentru toți cei care au vizitat Careiul și au fost cazați cel puțin o noapte, la una din unitățile de cazare partenere.
Campania s-a desfășurat în plin sezon estival, timp de trei luni, în perioada 15 iunie – 15 septembrie și s-a bucurat de o foarte mare popularitate și vizibilitate. Acest lucru s-a datorat prezenței susținute din mediul online, în media și la tv, astfel că foarte multe persoane din toate mediile, au avut acces la proiect.
Datorită campaniei #ZileLaCarei, destinația turistică Carei, începe să fie din ce în ce mai cunoscută, dar și conștientizată ca un obiectiv cu potențial turistic nu doar local, național, cât și internațional.
Acesta e doar începutul a o serie de acțiuni și proiecte inedite, care urmează să fie implementate cu scopul de a aduce plus valoare și vizibilitate asupra destinației Carei.
Campania #ZileLaCarei va continua și anul viitor, iar organizatorii vă pregătesc și alte surprize, odată cu începerea viitorului sezon estival. Sezonul de reduceri s-a încheiat, dar turiștii pot vizita în coninuare obiectivele din oraș.
Aducem mulțumiri partenerilor de proiect pentru implicare, reprezentanților mass media pentru promovare, precum și turiștilor care au ales să petreacă #zilelacarei.