Mulțumită organizatorului evenimentului, colegul nostru Ervin Tarodi, şi interesului manifestat de colegii noștri, pasionații de pescuit din cadrul companiei Polipol Mobila s-au putut întrece în capturi și anul acesta, continuând astfel tradiția concursului de pescuit.

pesc4

Într-un peisaj minunat, găzduiți de lacul Balla din localitatea Fehergyarmat, cele 16 echipe au avut la dispoziție un weekend pentru a câştiga trofeul „cel mai mult pește prins” pe echipe şi „cel mai mare peşte”.
Motto-ul companiei fiind Polipol Mobila ,,Mai mult decât un loc de muncă”, astfel de evenimente organizate în afara programului au o importanță majoră în apropierea angajaților ca familie. La eveniment au putut participa atât angajați cât și membrii ai familiilor acestora.
Într-o atmosferă de competiție strânsă, distracția și voia bună nu au lipsit. Pe lângă ,,bătălia” de pe lac, participanții s-au ,,întrecut” şi la rețete culinare.
Finalul celor două zile i-a adus câștigători atât pentru premiul cel mare, cât și pentru premiul special de ,,Cel mai mare pește” pe Ioan Mihaly și David Csoszi. Locul secund a fost ocupat de către echipa formată din membrii Ioan Pilca, Alexandru Zsoldos și Gergo Vald, iar locul III l-a ocupat Rajnald Kesler alături de Alexandru Fesus.
Sursa: Polipol Mobila