Duminică, la baza sportivă Victoria din Carei s-a desfășurat un turneu internațional de fotbal pentru copii născuți în 2012, organizat de CSM Victoria Carei.

jun9
La turneu au participat șase echipe: Academia de Fotbal Kisvarda și Academia de Fotbal Debrecen din Ungaria, respectiv Minerul Baia Mare, Plimob Sighetu Marmației, CFR Cluj Napoca și Victoria Carei.

În urma meciurilor desfășurate, clasamentul a fost următorul: 1. Academia de Fotbal Debrecen, 2. CFR Cluj Napoca, 3. Academia de Fotbal Kisvarda, 4. Minerul Baia Mare, 5. Plimob Sighetu Marmației, 6. Victoria Carei.
Cel mai bun portar al turneului a fost desemnat Somogyi Milan de la Victoria Carei, cel mai bun jucător Trestariu Răzvan de la Plimob Sighetu Marmației, iar golgeterul turneului Tisza Borisz de la Academia de Fotbal Debrecen.
”Am jucat cu echipe foarte puternice, de un nivel superior. Am rămas uimiți de nivelul înalt al jocului oaspeților având în vedere vârsta copiilor. Trebuie să tragem concluziile de rigoare, consider că trebuie să ne mai dezvoltăm mult la capitolele atitudine și caracter. Am ținut piept oaspeților, însă mai avem ce învăța despre dăruire, hotărâre și spirit combativ. Le mulțumesc tuturor celor care au participat la acest turneu”, a declarat Gindele Gergely, antrenorul grupei de copii născuți în 2012 ai Victoriei Carei.