Un mare cuplu careian se joacă de-a jurnalismul criticând tot ce apucă, inclusiv cum trebuie să funcționeze parcările din Carei. Însă marea problemă e că ei sunt printre primii care nu respectă regimul parcărilor, conform unor poze trimise de cititori ai portalului Opinie de Carei.

ciuta prost

Un membru al cuplului cu pretenții jurnalistice scrie compunerile care faultează rău de tot gramatica limbii române, iar celălalt le distribuie în tot felul de grupuri de unde cei doi moraliști nu au fost încă dați afară. Critică totul în oraș și inventează tot felul de așa-zise încălcări ale legilor și regulamentelor.
Însă, în realitate, nici ei nu sunt mai breji. În timp ce critică parcările, mașina firmei lor o lasă taman unde nu e voie. Adică într-o zonă în care nu e voie să parchezi, conform marcajelor de pe carosabil (un X mare și vopsit cu alb). Așa pățești când ajungi să te crezi un mare erou, dar parchezi ca un ou, după cum reiese din imaginile atașate. Dacă tăcea, acest cuplu filozof rămânea!
La fel se întâmplă și la ședințele Consiliului Local. O jumătate din cuplul jurnalistic, cea responsabilă cu compunerile, a tot atacat o grămadă de persoane că nu poartă masca conform reglementărilor în vigoare. Numai că, în ultimele două luni, la ședințele Consiliului Local participă tot timpul fără să își pună masca de protecție. Probabil că face asta doar pentru a le arăta cum este să fii un mare ou celorlalți peste 30 de participanți din sală, care se conformează regulilor de prevenire a răspândirii coronavirusului. No comment!

ciuta prost1