La data de 30 iulie, polițiștii din cadrul Poliției oraș Carei au identificat în trafic, pe raza localității Lucăceni, un bărbat, de 53 de ani, din Berveni, care se afla la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

POLITIA-rutiera

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană sub influența băuturilor alcoolice.
La aceeași dată, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Carei au identificat în localitatea Căuaș, un bărbat, de 45 de ani, din aceeași localitate, care conducea un autoturism având dreptul de a conduce autovehicule anulat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de conducere i-a fost anulată.
La data de 31 iulie, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Petrești au depistat în trafic, pe raza localității Tiream, un bărbat, de 37 de ani, din Moftinu Mic, care se afla la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Acesta a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
Totodată, ca urmare a verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat.
În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană căreia exercitarea dreptului de conducere i-a fost suspendată.