Directorul operativ al Academiei de Fotbal din Debrecen (Ungaria), Hegedus Tamas, a efectuat azi o vizită la Carei, alături de antrenorul Mezoi Jozsef, pentru a pune bazele unei colaborări pe termen lung cu Centrul de copii și juniori al CSM Victoria Carei.

_DSC2550

”Am venit cu bucurie la Carei, ajungând aici prin intermediul unui coleg. Am dori să punem bazele unei colaborări pe termen lung cu Centrul de copii și juniori al Victoriei Carei, în cadrul căreia ambele părți să devină parteneri, astfel încât Academia de Fotbal din Debrecen, cea mai calificată din regiune, să ofere poată oferi sprijin profesional clubului din Carei. Antrenorii noștri vor veni aici pentru a-i ajuta pe antrenorii din Carei, să le împărtășim informații utile pe care să le poată folosi în activitatea lor. I-am invitat pe antrenorii de aici ca în cursul acestei veri să vină la Debrecen, să vadă cum lucrăm noi cu acești copii și, în cazul în care consideră că e util, să pună în practică cele constatate. Apoi, dacă există vreun copil talentat în Carei, consider că ar fi normal, ar fi un interes comun ca acesta să se prezinte la academie. Dacă va putea evolua la un nivel mai înalt ar trebui să constituie o mândrie atât pentru Victoria Carei cât și pentru Academia de Fotbal din Debrecen”, a declarat Hegedus Tamas, directorul operativ al Academiei de Fotbal din Debrecen.
”Dorim să punem bazele unei relații de parteneriat cu cei de la Academia de Fotbal din Debrecen, asigurând astfel sportivilor noștri mai talentați o șansă de afirmare la un nivel superior. Partenerii din Ungaria ne vor sprijini munca prezentându-ne noi posibilități și tehnici de antrenament. De asemenea, dispun de diverse programe care ne-ar ajuta munca și ne-ar lărgi oferta posibilităților. Nu numai că vom putea participa la turnee internaționale, la meciuri amicale, dar acest parteneriat ne-ar oferi și posibilitatea unor schimburi de experiență. Avem legături și cu alte cluburi și ne-am dori să avem cât mai numeroase astfel de parteneriate. Suntem convinși că astfel copiii noștri vor avea șanse suplimentare de dezvoltare pe plan sportiv”, a declarat antrenorul de juniori Tabi Zsolt.
Reprezentanții Academiei de Fotbal din Debrecen au urmărit apoi evoluția diferitelor grupe de copii și juniori, sub coordonarea antrenorilor careieni.