Echipa COUNT_TRIX, formată din profesorul careian Nadăș Francisc Mircea, respectiv profesorul Nan Viorel și inginerul Matuz Ștefan, ambii din Satu Mare, a reușit să se claseze pe locul I la Campionatului Challenge Echipe Elvețian de Bridge, organizat de Asociația sportivă Bridge Over Nations.

bridge

Echipa COUNT_TRIX a reușit să obțină 84 de puncte în cadrul celor șapte etape ale campionatului, învingânf alte 21 de echipe din România. De asemenea, profesorul careian Nadăș Francisc Mircea și inginerul sătmărean Matuz Ștefan au reușit să se claseze pe locul al doilea la individual, cu egalitate de puncte (15 victorii).
”În toamnă, dacă lucrurile decurg bine, vom încerca să pornim un curs de inițiere în bridge la nivelul orașului Carei, la fel ca și în celelalte orașe mari ale țării. Obiectivul nostru principal este de a prezenta și populariza jocul bridge, ca și sport competitiv, dar și ca o formă a vieții sociale, a divertismentului”, a declarat profesorul Nadăș Francisc Mircea.

micea nadas
Mai multe informații despre bridge și competițiile organizate de cel mai important site de profil din România puteți obține accesând Bridge Over Nations.