În Ianculeşti, sat aparţinător al municipiului Carei, au avut loc astăzi alegeri pentru funcţia de delegat sătesc. La alegeri au fost prezenţi primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs, consilierul judeţean Ioan Oneţ, consilierii locali Bianca Sorian şi Carmen Todea, respectiv secretarul general municipiului Carei, Adela Opriţoiu.

_DSC2548
Pentru funcţia de delegat sătesc a fost înregistrată o singură candidatură, cea a lui Sebastian Oneţ. Primarul Eugen Kovacs a prezentat investiţiile realizate în ultima perioadă în satul Ianculeşti şi proiectele de perspectivă ale municipiului Carei, consilierul judeţean Ioan Oneţ, a prezentat un bilanţ al activităţii sale de reprezentant al Ianculeştiului în Consiliul Local Carei în mandatul 2016-2020, iar Sebastian Oneţ şi-a prezentat intenţiile pentru viitorul mandat de delegat sătesc.
În urma votului sătenilor, Sebastian Oneţ a fost ales delegat al satului Ianculeşti în Consiliul Local Carei. Mandatul său va expira la alegerile locale din 2024.

N.R. Alegerile au decurs fără incidente din moment ce un personaj instigator, cu grave probleme la mansardă, a preferat să stea acasă, fiindu-i probabil ruşine de anii în care a reuşit să-i învrăjbească pe sătenii din Ianculeşti doar pentru a-şi satisface orgoliile personale bolnave.