După o victorie împotriva echipei gazdă, CSM Victoria Carei a reuşit să se califice aseară în finala turneului internațional amical în Cigand (Ungaria), care se va desfăşura azi. La turneul de pregătire vor participa echipe din Liga a 3-a.

cigand4

“După nici o săptămână de pregătire, am reuşit un egal cu echipa gazdă Cigand (2-2) . După loviturile de la 11 m, ne-am calificat în finala mini turneului, unde vom juca cu echipa de la Putnok din Liga a 3-a din Ungaria. Ne bucurăm că ne-am reîntâlnit cu prietenii de la Cigand. Avem o colaborare bună cu ei de peste 10 ani, atât la nivelul copiilor cât și al seniorilor. Mâine va urma finala, dar mai importantă este participarea la acest turneu. Baza sportivă de la Cigand este ceva ieșit din comun, ospitalitatea lor la fel. Urmează alte meciuri de pregătire, ținta noastră fiind Liga a 3-a. Hai Victoria Carei!”, a declarat antrenorul Marius Botan.
După aceste meciuri din Cigand, la nivelul echipei vor fi făcute analize şi vor fi luate unele măsuri, astfel încât săptămâna viitoare să fie definitivat lotul pentru viitorul campionat, a adăugat antrenorul Marius Botan.