Numeroşi careieni au participat la bograciul caritabil care s-a desfăşurat ieri la Buffalo Bill Pub. Din donaţiile participanţilor s-a strâns suma de 10.441 lei care vor fi direcționată pentru a o ajuta pe micuţa Dora, care s-a născut cu malformaţie congenitală a cutiei craniene şi are nevoie de o nouă intervenţie chirurgicală în SUA.

bograci1

Participanţii au degustat mâncărurile delicioase şi au donat diverse sume de bani. Atmosfera a fost una destinsă, familială. A fost prezentă şi micuţa Dora, împreună cu familia sa.
Fetița are doar 2 ani, este din Carei și s-a născut cu o MALFORMAȚIE CONGENITALĂ – CRANIOSTENOZĂ. A trecut deja peste două operații, la 4 și 9 luni, iar acum, pentru evitarea presiunii craniene, are nevoie de o nouă intervenție chirurgicală care constă în reconstrucția bolții craniene și care poate fi realizată de către specialiști din SUA, costul acesteia fiind 51.400 $.
Cei care doresc să o ajute pe micuța Dora pot dona bani în contul IBAN: RO70BRDE130SV18412111300, deschis la BRD pe numele Sarca Raluca Lavinia.
Bograciul caritabil a fost organizat de Asociația Inimi deschise spre mânuțe întinse și Open Road.