Contestațiile au reușit să schimbe masiv promovabilitatea la Bacalaureat în cazul Liceului Romano-Catolic Josephus Calasantius, cu aproape 18 procente. În cazul Liceului Teoretic, procentul a crescut cu peste 8%.

bacalaureat ok
Potrivit rezultatelor finale, la Liceul Teoretic Carei au promovat 149 de elevi din cei 158 înscriși. Astfel, promovabilitatea a urcat la 94,30% față de 86,70%, cât a fost înainte de contestații.
Liceul Romano-Catolic Josephus Calasantius, inițial au trecut 10 din cei 46 de elevi înscriși, înregistrându-se o promovabilitate de 21,73%. În urma contestațiilor, au mai promovat încă opt elevi, procentul crescând astfel la 39,13%.
La Liceul Tehnologic Iuliu Maniu Carei au promovat 26 de elevi din cei 61 înscriși, înregistrându-se o promovabilitate de 42,62%. Niciun elev nu a reușit să obțină medie de trecere în urma contestațiilor.
La Liceul Tehnologic Simion Bărnuțiu a rămas promovabilitatea de 20%, reușind să obțină medii de trecere doi din cei 10 de elevi înscriși. Contestațiile nu au schimbat rezultatele inițiale.