Pizzeria Ali Baba a implementat un sistem modern prin care locuitorii Careiului își pot comanda online meniul zilei, produse fast-food, langalău, băuturi și cafea. Prin intermediul acestui sistem, Ali Baba dorește ca produsele sale să devină accesibile pentru careienii simpli, care să poată să își potolească foamea rapid și cu costuri minime.

ali baba

Majoritatea careienilor nu au timp să servească masa în restaurante și nici nu doresc mâncăruri sofisticate. În schimb, vor să mănânce bine, cât mai repede și, pe cât posibil, cât mai ieftin. Ali Baba vine în întâmpinarea acestei categorii largi de careieni, livrând meniul zilei, format din supă și felul doi, la prețul imbatabil de numai 12 lei. Careienii mai pot opta pentru produse fast-food, langalău, băuturi și cafea.
Totul decurge extrem de simplu. Comanda se plasează online, pe site-ul http://www.alibabafood.ro. Mâncarea este livrată de angajații firmei rapid și fără niciun cost suplimentar. În circa două săptămâni, clienții vor avea la dispoziție și o aplicație simplă și rapidă pe mobil pentru a-și plasa comenzile, în prima fază pentru sistemul de operare Android, iar apoi pe IOS.
Zilnic, Ali Baba deservește peste 400 de careieni în intervalul orar 10.00- 15.00. Aproximativ 300 optează pentru meniul zilei, iar diferența pentru produsele de tip fast-food. Dacă doriți să încercați și dumneavoastră, accesați http://www.alibabafood.ro. Meniul zilei, produsele fast-food sau langalăul, respectiv băuturile și cafeaua, sunt doar la un click distanță de dumneavoastră!