În cadrul ședinței extraordinare de azi a Consiliului Local Carei, primarul Eugen Kovacs a declarat că săptămâna viitoare va numi un manager interimar la Spitalul Municipal Carei, după ce actualul manager, dr. Elisabeta Raț, a anunțat că mâine își va da demisia.

fake news

Primarul Kovacs a declarat că, zilele trecute, Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal Carei a primit o adresă din partea managerului dr. Elisabeta Raț prin intermediul căreia își exprima intenția de a se pensiona. Atribuțiile de manager vor fi predate directorului medical dr. Marius Belbe, după ce dr. Elisabeta Raț a anunțat că mâine își va da demisia și se va pensiona, a mai arătat primarul Kovacs.
Primarul Careiului va desemna săptămâna viitoare un director interimar, care va asigura timp de trei luni conducerea spitalului, după care va fi organizat un concurs pentru ocuparea postului. În continuare, primarul Kovacs i-a mulțumit managerului Elisabeta Raț pentru cei peste zece ani de activitate și s-a declarat convins că va putea avea o colaborare fructuoasă cu viitoarea conducere.
Din cele declarate de primar a rezultat clar că dr. Marius Belbe nu a fost numit niciodată manager interimar, cum au dezinformat autotintitulați jurnaliști, amatori de fake news, care au putut auzi cu propriile lor urechi cele spuse, fiind prezenți în sala de ședințe.

eugen kovacs consiliu