În cadrul ședinței extraordinare de azi, 8 iulie 2021, consilierii locali careieni au aprobat dotarea Comitetului local pentru situații de urgență cu trei containere multifuncționale (tip dormitor + cu grup sanitar complet echipat) pentru situații speciale.

_DSC2378

Prețul estimat al celor trei containere multifuncționale este de circa 70.000 lei, urmând a fi achiziționate din bugetul local al municipiului Carei. Primarul Eugen Kovacs a anunțat că cele trei containere vor fi date în folosință pompierilor careieni timp de doi ani, până ce se realizează lucrările de reabilitare a sediului lor de pe strada Independenței, printr-un proiect finanțat de Banca Mondială. Pe durata lucrărilor, pompierii careieni se vor muta provizoriu într-un spațiu situat în incinta fostei fabrici de cânepă Carpic din municipiu.
Tot în ședința de azi, consilierii locali careieni au mai aprobat utilizarea a excedentului bugetului de venituri și cheltuieli al Municipiului Carei în anul 2021, respectiv rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2021 al Spitalului Municipal Carei – sursa F.