O reclamă pentru Dacia Spring, noul model electric mărcii românești, a fost filmată și în zona Careiului de către tânărul Erik Geiger, născut în Carei și crescut în comuna Cămin. Autoturismul electric a fost pus la dispoziție de Auto Class Satu Mare.

Regizorul videoclipului de promovare este tânărul Erik Geiger (GG Production), fotograful și regizorul care deține studioul GG Production. Născut în Carei, acesta a crescut în Cămin. În vârstă de 23 de ani, Geiger este student masterand la Facultatea de Arte și Design din Timișoara, studiiind videografie și cinematografie.
Noua Dacia Spring este o mașină de oraș care îmbină valorile fundamentale ale mărcii Dacia cu avantajele unei motorizări 100% electrice. Dacia Spring dispune de un motor electric de 33 KW (45 CP), cuplat cu o baterie de 26,8 KWh și poate fi alimentată atât la o priză casnică de 220V cât și la un Wall Box sau, opțional, la o bornă DC. Modelul are o autonomie de 230 km conform ciclului WLTP și de 305 km conform ciclului WLTP City (care cuprinde doar partea urbană a ciclului omologat). Prețul începe de la circa 7.800 de euro prin programul Rabla Plus și sprijinul oferit de Guvern pentru autoturismele full electrice.

dacia sprin ok

dacia spring1

dacia spring2