Dacă vă e poftă de niște produse tradiționale și gustoase, mai precis de brânzeturi şi afumături din Mărginimea Sibiului, nu trebuie decât să treceți pe la magazinul deschis recent de familia Maniţiu pe Calea Mihai Viteazul din Carei, la numărul 3.

manitiu1

Brânzeturile, mai precis telemea, urdă, caş, brânză, sunt preparate la ferma familiei Manţiu din Sanislău, după reţetele străvechi ale ciobanilor din Mărginimea Sibiului, de unde se trage această familie. „Vrem să oferim clienţilor noştri brânzeturi preparate natural, tradițional, după reguli simple, dar foarte vechi. Pentru toate aceste brânzeturi realizate după reţete tradiţionale avem atestat de producător. Totul se produce la ferma noastră, natural, curat şi , cel mai important, fără conservanţi şi aditivi alimentari”, spune administratoarea magazinului, Delia Maria Maniţiu.

manitiu2
Oferta magazinului de produse tradiţionale este completată de mezeluri şi dulceţuri aduse din Mărginimea Sibiului. „Pentru a pune la dispoziţia careinilor gustul produselor din zona noastră de origine, le oferim mezeluri tradiţionale, fără E-uri, numai bune de pus pe masă, pe care le aducem direct de la producători din Mărginimea Sibiului. Tot de acolo, aducem şi dulceţuri tradiţionale, preparate după aceleaşi reţete străvechi, gustoase şi sănătoase”, a adăugat Delia Maria Maniţiu.

În magazin mai puteţi găsi produse din carne de pui ale firmei sătmărene Ave Impex.

manitiu10
Cu o singură vizită în magazinul familiei Maniţiu, situat pe Calea Mihai Viteazul nr.3 din Carei, vă puteţi aproviziona cu o gamă largă de alimente tradiţionale, naturale, sănătoase şi fără conservanți. O puteţi face de luni până vineri, între orele 8.00-17.00, şi sâmbătă, între orele 8.00-13.00.

manitiu7

Prezentări ale produselor tradiționale comercializate în magazinul familiei Manițiu, numai bune să vă stârnească pofta: