Pe stadionul Victoria din Carei a avut loc azi inagurarea centrului pentru copii şi juniori al CSM Victoria Carei. Alături de părinţi şi de micii fotbalişti s-au aflat antrenorii lor, Tabi Zsolt, Marius Botan, Botos Ferenc, Gindele Gergely, Csenteri Jozsef, şi preşedintele AS FC Union Glass Kids Carei, Papp Zsolt.

victoria006 mic
„Azi are loc ziua inaugurării centrului pentru copii şi juniori al CSM Victoria Carei, care în viitor sperăm să fie un centru puternic pentru dezvoltarea fiecărui copil care doreşte să joace fotbal de performanţă şi fotbal de masă în acelaşi timp, pentru că vom primi toţi copiii”, a declarat antrenorul Tabi Zsolt.
„Dragi prieteni,iubitori al fotbalului! AS FC Union Glass Kids Carei își încheie scurta activitate și, începând de azi, activitatea cu copiii o vom continua în cadrul CSM VICTORIA Carei. Țin să mulțumesc domnului primar Kovacs pentru decizia înțeleaptă și, în special, domnului viceprimar Keizer pentru efortul pe care l-a depus în ultimele zile pentru ca această fuziune să se materializeze. Începând de azi, toți vom lucra zilnic pentru ca fotbalul din Carei să ajungă iarăși la un nivel unde cândva a fost”, a declarat preşedintele AS FC Union Glass Kids, omul de afaceri Papp Zsolt, un susţinător al fotbalului careian.
„De la ora 10.00 până la ora 13.00 vom avea activităţi sportive pentru copii, competiţii, vor fi premiaţi cu diplome. Sunt activităţi individuale şi activităţi de echipă, la care vor participa toţi copiii. Ne-am concentrat în echipă şi pe cei mici, ca să se încurajeze reciproc. Dorim şi pe viitor ca această încurajare şi această unitate să fie cât mai prezente în sânul echipelor. De la ora 13.00, vom avea prezentare despre ceea ce ne dorim să facem cu acest centru de copii şi juniori. Apoi vor juca echipa de antrenori cu diferitele grupe ale echipei părinţilor, iar la final vom degusta bograciurile pregătite de fiecare echipă în parte”, a declarat antrenorul Tabi Zsolt.