În ultima perioadă, echipa de tenis de masă CSM Victoria a participat la două competiții naționale cu echipa de juniori. La Buzău a avut loc Finala Campionatului Național echipe juniori II, participând cu o echipă de fete (Comiati Alexandra, Rad Ayan și Harmathi Biborka) și una de băieți, formată din Knecht Barnabas, Costea Răzvan și Zaha Mark.

tenis masa podoba
În urma meciurilor disputate, ambele echipe s-au calificat pe tabloul principal (optimi de finală), unde din păcate au fost învinse, fetele 0-3 cu CSM Arad, iar băieții 1-3 cu Craiova.
La competiția din Bistrita, destinată juniorilor I, soarta nu a fost de partea noastră, nereușind calificarea din grupe.
În perioada 25-27 aprilie 2021, juniorii clubului au participat la un turneu de pregătire, dotat cu Cupa Odorheiul Secuiesc, unde rezultatele au fost de mare folos pentru competițiile viitoare.
În următoarea perioadă (16 și 18 aprilie 2021), echipa de senioare fete joacă semifinalele sistem tur-retur pentru barajul de calificare din Divizia B în Divizia A, având adversara ACS Dumbrăvița – Timișoara.
Având în vedere Clasamentul general al Diviziei B fete, echipa din Carei pornește cu prima șansă, situându-se pe locul 1, iar Dumbrăvița pe 4. Echipa este formată din: Dari Helga, Fejos Anna, Turner Andreea, Ferenczy Zita, Comiati Alexandra și Rad Ayana.