Candidata USR PLUS la Primăria Carei, Mihaela Humă, continuă seria gafelor chiar şi după încheierea procesului electoral. În cadrul unui mesaj care se vrea de mulţumire, îi acuză pe careieni că nu îşi doresc profesionalism şi performanţă în administraţia locală doar pentru simplul motiv că nu au votat-o pe ea şi pe candidaţii USR PLUS. De parcă nu puteau opta pentru profesionalism şi performanţă votând alţi candidaţi, de la alte partide.

multumire huma
„Va mulțumim tuturor pentru încredere. Desi votul etnic era previzibil am sperat în dorința oamenilor pentru profesionalism și performanță. Nu a fost suficient de aceasta data la nivelul municipiului nostru sau a județului! Salutăm schimbarea majoră la capitală! De asemenea salutăm schimbarea din Banat, respectiv din Timișoara și multe alte orașe importante ale țării. Acolo oamenii au înțeles că performanța este ceea ce ne trebuie acum. Mai avem de așteptat până când orașul nostru va prinde aceeași direcție! Ora exacta se dă de la București iar asta se va vedea în viitor”, se arată în mesajul postat de Mihaela Humă luni dimineaţă, la ora 6.00, când s-a aflat faptul că USR PLUS nu a reuşit să intre în Consiliul Local Carei.
Afirmaţii Mihaelei Humă au fost taxate imediat de inginerul Marcel Mureşan. „(…) Nu mă mir că electoratul te-a marginalizat. O astfel de atitudine este mai mult decât jignitoare. Prin mesajul tău îi acuzi pe cei care nu te-au votat că nu îşi doresc profesionalism şi performanţă. Încerci să spui că doar bucureştenii, timişorenii şi toţi cei care au votat cu USR PLUS sunt deştepţi, ar restul proşti… sau sunt doar unguri şi atât. În Carei sau în Satu Mare administraţia locală se face de către careieni şi sătmăreni, nu de bucureşteni. Trebuia să vii cu soluţii şi proiecte concrete necesare şi oportune pentru Carei. Trebuia să dovedeşti că eşti în stare să administrezi cu profesionalism şi performanţă problemele tuturor, inclusiv ale ungurilor. Poate obţineai mai multă simpatie. Aşa ai rămas un simplu candidat… şi atât. Te rog să stai deoparte şi nu-i face de râs pe cei din USR PLUS care au dovedit şi au reuşit”, a scris inginerul Marcel Mureşan în comentariul său. Un comentariu foarte pertinent şi cu mult bun simţ.

comentariu