Printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, candidatul PNL la Primăria Carei, Titel Andrei Timoc, le mulţumeşte careienilor care s-au prezentat duminică la urne. Timoc consideră că rezultatul alegerilor nu reprezintă o înfrângere pentru PNL Carei, care şi-a păstrat numărul de consilieri locali, ci “o lecție usturătoare despre faptul că noi, românii, nu știm să rămânem uniți în momentele importante”.

timoc titel (1)
Prezentăm mesajul lui Titel Andrei Timoc

În primul rând aș dori să mulțumesc tuturor cetățenilor care s-au prezentat la urne la alegerile care tocmai s-au încheiat.
Felicit toți participanții la aceasta competiție electorală. După cum bine știm, învingătorul ia tot. Știu că ați aflat deja rezultatul, însă mă simt dator sa fac câteva comentarii.
Electoratul tradițional al UDMR ne-a demonstrat încă o dată că sunt uniți și disciplinați, cel puțin din punct de vedere al datoriei civice de a-și exercita dreptul la vot. PSD are electoratul său tradițional, problema este însă cu electoratul de dreapta de pe eșichierul politic, cel puțin aici la Carei. Am fost prea mulți participanți la competiție, voturile s-au diluat. Partidul Național Liberal în Carei și-a păstrat numărul de consilieri pe care îl avea și înainte de alegeri. Asta este baza pe care trebuie să construim de acum înainte și să nu uităm că urmează alegerile parlamentare care sunt capitale pentru viitorul României. Alegem calea europeană și modernă a democrației sau acceptăm pe mai departe sa trăim în socialism?
Pentru noi aceste alegeri nu au fost o înfrângere, însă a fost o lecție usturătoare despre faptul că noi, românii, nu știm să rămânem uniți în momentele importante.
După cum am mai spus activitatea mea ca și consilier local PNL a început deja, voturile obținute mă obligă să muncesc pentru locuitorii acestui oraș, indiferent de etnie sau coloratura politică. Voi face tot ce îmi stă în putință să realizez ceea ce v-am propus în programul electoral, și așa cum am promis voi fi deschis la toate sugestiile dumneavoastră.
Pornesc la drum cu speranța că pe viitor vom putea lăsa la o parte orgoliile și măcar noi cei de dreapta să putem sta la aceeași masă pentru binele tuturor.