Interviu cu Ganea Constantin, candidat pe lista PNL la Consiliul Local Carei

ganea constantin
Reporter: – Vă rog să vă faceţi o scurtă prezentare.
Ganea Constantin: – Sunt Constantin GANEA și candidez pentru funcția de consilier local în municipiul Carei, din partea Partidului Național Liberal. Am absolvit Institutul Militar de Învățământ Superior “Nicolae Bălcescu” din Sibiu și un Master în Drept administrativ și statutul funcționarului public la Universitatea „Vasile Goldiș” Arad. Mi-am desfășurat activitatea în structurile Ministerului Apărării Naționale și ale Ministerului Afacerilor Interne peste douăzeci de ani, perioadă în care am ocupat atât funcții de execuție cât și conducere. După trecerea în rezervă, am înființat o societate comercială de prestări servicii în domeniul situațiilor de urgență și IT, pe care o conduc și în prezent.
Reporter: – Când aţi intrat în politică şi ce v-a determinat?
Ganea Constantin: – Am intrat în politică de curând, devenind membru al PNL Carei, din dorința de a realiza ceva pentru acest oraș în care locuiesc. Numeroasele cursuri pe care le-am urmat și absolvit atât în managementul situațiilor de urgență cât și în accesarea fondurilor europene îmi vor fi de un real folos pentru implementarea programelor pe care echipa PNL și le dorește pentru municipiul Carei.
Reporter: – Ce priorităţi veţi avea dacă veţi ajunge consilier local?
Ganea Constantin: – Prioritar pentru oraș ar fi să se înființeze un parc industrial pentru atragerea investitorilor, implicit creșterea locurilor de muncă mai bine retribuite, care să ducă la creșterea nivelului de trai al locuitorilor municipiului Carei. O altă prioritate este amenajarea locurilor de joacă pentru copii la standarde internaționale și supravegherea acestora pentru crearea unui climat de siguranță pentru copii noștri. Extinderea rețelelor de utilități în Grădina Viilor și nu numai pentru a crea premise pentru dezvoltarea turismului (înființarea de pensiuni, trasee turistice etc) – reprezintă o altă prioritate.
Reporter: – De ce credeți că ar trebui careienii să voteze lista de candidaţi a PNL la Consiliul Local Carei?
Ganea Constantin: – Lucrurile bune se pot realiza numai în echipă. Candidații de pe lista de consilieri locali din partea PNL sunt în măsură să propună și să ducă la bun sfârșit proiecte pentru binele careienilor. Vă aștept la vot în data de 27 septembrie!
A consemnat Szasz Lorand