Vineri seară, pe platoul din fața Monumentului Ostașului Român din Carei a avut loc lansarea candidaților liberali la Primăria și Consiliul Local Carei, precum și a candidaților liberali la Consiliul Județean Satu Mare. La eveniment au fost prezenţi peste 80 de participanţi.

1 mic
Oficiile de gazdă au fost făcute de preşedintele PNL Carei, Dan Bontea, candidat pe lista PNL pentru Consiliul Local Carei. Acesta a prezentat echipa de candidaţi ai PNL Carei la alegerile locale şi ideile pe care această echipă doreşte să le implementeze pe plan locaL, pe modelul administraţiilor liberale din marile oraşe din ţară.
Deputatul Romeo Nicoară a urat succes echipei de candidaţi ai PNL Carei, accentuând faptul că a fost întotdeauna apropiat de echipa liberală din Carei, înfiinţându-şi un cabinte pralamentar în oraş.
Titel Timoc, candidatul PNL la funcţia de primar al Careiului şi-a prezentat programul electoral, axat pe crearea de locuri de muncă bine plătite prin oferirea de facilităţi investitorilor, bugetarea participativă şi dezvoltarea infrastructurii prin proiecte din fonduri europene.
La final, candidatul PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean, Adrian Cozma, a urat suuces echipei de candidaţi liberali din Carei şi şi-a prezentat programul electoral.