Interviu cu viceprimarul Ludovic Keizer, candidat pe lista UDMR la Consiliul Local Carei

keizer ludovic

Reporter: – Cum a decurs până acum campania electorală în Carei?
Ludovic Keizer: – Din punctul meu de vedere, până acum am avut parte de o campanie electorală corectă. Candidaţii şi-au prezentat proiectele, s-au întâlnit cu alegătorii în mod direct şi s-au promovat şi în mediul online. O asemenea campanie este în folosul careienilor, care se pot informa despre programul electoral al candidaţilor şi pot alege în cunoştinţă de cauză. Au câteva fost mici înţepături la adresa Primăriei Carei din partea unor candidaţi, dar probabil că aceasta este singura lor soluţie pentru a ieşi cumva în evidenţă. Cine nu are ce să arate nu poate face altceva decât să-şi critice contracandidaţii. După părerea mea personală, careienii au demonstrat şi în 2016 că nu apreciază astfel de ieşiri, dar fiecare partid sau candidat e liber să-şi aleagă strategia de campanie care i se pare cea mai potrivită.
Reporter: – Cum îşi face campanie echipa de candidaţi ai UDMR Carei?
Ludovic Keizer: – În acelaşi mod civilizat cum a făcut-o şi până acum. Încercăm să fim prezenţi cât mai des în mijlocul oamenilor ca să aflăm problemele cu care se mai confruntă. Vom continua campania door to door, bineînţeles cu respectarea măsurilor de protecţie dictate de situaţia actuală. Până la sfârşitul campaniei, vom încerca să ajungem la uşile cât mai multor careieni pentru a le putea prezenta realizările noastre de până acum, proiectele noastre de dezvoltare a oraşului şi echipa noastră de candidaţi. Colegii mei mai tineri nu neglijează nici campania în mediul online. Astfel, vrem ca mesajul candidaţilor UDMR să ajungă la toţi careienii, indiferent de naţionalitate, vârstă sau profesie, căci noi contăm pe susţinerea tuturor.
Reporter: – Ce aţi constatat în urma întâlnirilor cu alegătorii careieni?
Ludovic Keizer: – Cu mici excepţii, reacţia careienilor este una pozitivă. Careienii apreciază rezultatele echipei UDMR la conducerea oraşului. Încerci un sentiment deosebit de satisfacţie când vezi că locuitorii sunt mândri şi mulţumiţi de felul în care se dezvoltă şi se modernizează Careiul. Uneori primim şi critici, dar atâta timp cât se dovedesc a fi constructive sunt binevenite şi ele. Consider că aprecierea şi încrederea de care bucură actualul primar Eugen Kovacs, candidat la un nou mandat, viceprimarul Ludovic Keizer şi ceilalţi candidaţi la Consiliul Local Carei se vor oglindi în rezultatele votului din 27 septembrie. Acela va fi momentul adevărului.
A consemnat Szasz Lorand