Interviu cu Vasile Sorin Oprea, candidat pe lista PSD la Consiliul Local Carei

oprea sorin

Reporter: – Care sunt motivele pentru care ați decis să candidați la Consiliul Local?
Vasile Sorin Oprea: – Prin intrarea în Consiliul Local al municipiului Carei consider că mi-aș desăvârși țelul, acela de afi în slujba cetățenilor, mai ales în domeniul în care lucrez, experiența din acest domeniu fiindu-mi de mare ajutor.
Reporter: – Ce priorități veți avea dacă ajungeți consilier local?
Vasile Sorin Oprea: – Dacă voi ajunge consilier voi sprijini echipa pentru a continua proiectele începute deja și aflate în derulare, altele noi, dar și câteva pe care mi le propun din sfera utilităților publice cum ar fi sprijinirea locuitorilor de la blocuri mai ales în a-și înlocui instalațiile sanitare (conducte în special) din subsol care sunt foarte vechi și creează dificultăți în exploatare și disconfort. De asemenea, prin înființarea asociațiilor de proprietari s-ar putea rezolva multe din problemele cetățenilor din sfera serviciilor publice, inclusiv anveloparea termică a blocurilor. Desigur, poate că s-ar mai putea spune mai multe, dar să lăsăm faptele să vorbească după o eventuală alegere.
Reporter: – Un mesaj, un gând către careieni…
Vasile Sorin Oprea: – În încheiere, transmit careienilor îndemnul de a încerca să meargă la vot deși traversăm o perioadă dificilă din punct de vedere medical și să voteze echipa de consilieri PSD pe care o consider cea mai capabilă să transforme în fapte țelurile și idealurile, în speranța unui trai mai bun în municipiul Carei.
A consemnat Szasz Lorand