„Vreau să promovez învăţământul profesional dual în liceele tehnologice din oraş”

Interviu cu Mircea Nadas Francisc, candidat pe lista PNL la Consiliul Local Carei

mircea nadas
Reporter: – Vă rog să vă faceţi o scurtă prezentare.
Mircea Nadas Francisc: – Mă numesc Mircea Nadas Francisc. Sunt absolvent al Facultăţii de Matematică- Mecanică din cadrul Universităţii Babeş- Bolyai din Cluj- Napoca, promoţia 1972. Am fost profesor de matematică la Grupul Şcolar Agricol din oraş, iar din ianuarie 1990 până în 2010 am ocupat funcţia de director al Liceului Tehnologic „Simion Bărnuţiu” din Carei.
Reporter: – Când aţi intrat în politică?
Mircea Nadas Francisc: – Am intrat în politică în anul 1993, fiind preşedinte al PL-93, filiala Carei, iar în 1997 am devenit membru al PNL. În perioada 2001-2015, fiind domiciliat în Urziceni, am înfiinţat organizaţia locală PNL, obţinând după fiecare alegeri locale funcţia de consilier în Consiliu Local Urziceni. În legislatura 2012-2016 am câştigat funcţia de viceprimar pentru un membru PNL.
Reporter: – Care va fi prioritatea dumneavoastră în cazul în care ajungeţi consilier local?
Mircea Nadas Francisc: – Vreau să promovez învăţământul profesional dual în liceele tehnologice din oraş. În acest sens, voi colabora îndeaproape cu Direcţia Invăţământ- Sănătate din cadrul Primăriei Carei.
Reporter: – Un mesaj către careieni…
Mircea Nadas Francisc: – În 27 septembrie, votaţi echipa de candidaţi ai PNL la Primăria Carei şi la Consiliul Local. PNL Carei propune pe lista de consilieri specialişti în diverse domenii, cu competenţe certificate de realizările în plan personal.
A consemnat Szasz Lorand