În cursul zilei de azi au fost testaţi 20 dintre angajaţii Primăriei Carei, contacţi direcţi ai angajatului depistat pozitiv cu coronavirus în cursul zilei de luni. Toate cele 20 de teste au ieşit negative.

primarie
În urma anchetei epidemiologice efectuate de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Satu Mare, a fost întocmită o listă cu contacţii direcţii ai angajatului a cărui test a ieşit pozitiv. Primele 20 de teste au ieşit toate negative. O altă serie de testări urmează să se efectueze în cursul zilei de mâine.
Nici situaţia angajatului testat pozitiv luni nu este prea clară. Există posibilitatea ca acesta să sufere de o infecţie a căilor respiratorii, cel mai probabil o bronşită, din cauza căreia testul pentru coronavirus să fi ieşit pozitiv. Investigaţiile medicale efectuate până acum nu au scos în evidenţă semne ale unor afecţiuni provocate de coronavirus în organismul său. Angajatul respectiv va fi testat din nou în zilele următoare şi nu ar fi prea mare supriză ca testul să iasă negativ.